marți, 20 martie 2012

Catwalk

Anul acesta mi-am înscris din proprie inițiativă blogul la o chestie numită roblogfest , un eveniment care își propune să coaguleze bloggerii din România și care este ca orice lucru românesc.

Scopul prezenței mele acolo -nu-i niciun secret- este acela de a captura niște cititori și a promova lupta contra mâzgii malefice.

Vreau să le transmit celor care ajung pe blogul meu căutând pe google ”viata in Cretacic” și ”cum sa construiesc o afumatoare” că îi iubesc și contez pe votul lor la roblogfest. Dacă mă trezesc cu zero voturi, să vă bântuie Cretacicul !

13 comentarii:

  1. Pai pune un link, ceva, sa stie lumea unde sa voteze. La un slogan de campanie te-ai gandit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea cu sloganul este bună, însă doar dacă e audio, pentru că lumea nu prea mai citește.

      Ștergere
  2. http://roblogfest.ro/competition/2012/Popular-Personal-Infotainment-Cel-mai-popular-blog/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca de obicei, am esuat prima data cand am incercat sa ma inscriu ca sa te votez. O sa mai incerc. Conteaza pe votul meu, chiar daca nu apuc sa-l exercit...

    Ai vrea sa fii membru intr-o societate secreta a bloggerilor? Sa participi la intalniri mistice in care se bea apa plata cu lamaie si se urineaza mazga malefica pe noii membri ai societatii secrete?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos. Dacă nu ai reușit din prima să mă votezi, nu mai încerca. Trebuie anulat buletinul de vot și știu cum e, eu personal m-am simțit foarte penibil.

      Nu-mi imaginez cum ar putea bloggerii să-și facă o societate secretă comunicând în public. Dar cine știe, poate că e posibil, unii din ei sunt foarte inteligenți (și de deștepți ce sunt, se feresc să arate acest lucru)

      Ștergere
    2. Eu o sa mai incerc totusi.
      Oricine poate sa-si faca o societate secreta. Trebuie doar sa nu fie gura sparta si sa le zica si altora. Poti sa-ti faci si societati secrete fictive prin intermediul carora poti sa faci evaziune fiscala fictiva.

      Ștergere
    3. Posibil, există oameni care nici măcar nu au habar că fac parte dintr-o societate secretă. Cea mai secretă e aia în care nimeni nu ştie că face parte din ea.

      Ștergere
  4. O sa-mi fac cont sa te votez. Chiar imi place blogul tau.
    Eu m-am gandit sa nu particip la astfel de evenimente. Pe mine oricum ma citesc cunoscutii si ma plac/displac pentru ca ma cunosc. Pe necunoscuti nu-i intereseaza asa tare prostiile mele expuse pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel, ești prea amabil :) Și mie îmi place blogul tău. Faptul că ești un necunoscut este o calitate; dacă ai fi unul din cunoscuți, probabil că nu te-aș citi.

      Nu-mi place nici măcar când dau de cunoscuți ai cunoscuților. Expresia ”ce mică e lumea” mă deprimă îngrozitor.

      Ștergere
  5. nu-mi dau seama daca te-am votat sau nu. foarte greoi mi se pare siteul ala. mie imi plac lucrurile usoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca asta cu voturile e pe sistem rusesc. Zice ca e categorie jurizata, adica o sa conteze doar cine numara voturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum s-a încheiat perioada de propus bloguri, iar la categoria jurizat nu e menționat nici juriul, nici criteriile de jurizare. Se spune despre ele că ”în curând”.
      N-aș zice că sistemul e rusesc, pare mai degrabă autohton.

      Ștergere
  7. Concursul se pare că s-a încheiat, am două voturi şi o popularitate în continuă creştere !

    Mulţumesc votanţilor, datorită cărora mă simt foarte bine, poate conform zicalei "între două nu te plouă".

    RăspundețiȘtergere