luni, 19 mai 2014

După-amiază de mai

O pungă veche zboară
pe deasupra blocurilor.

De ce n-ar zbura?

4 comentarii:

 1. S-ar putea să fie și haiku.

  Văzusem o pungă zburând pe sus; m-am uitat la ea cu un fel de bucurie și adeziune neașteptată. Apoi am căzut pe gânduri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  Sunt detinatorul magazinului www.mobisimo.ro

  Este un magazin ce are ca obiect de activitate comercializarea accesoriilor pentru telefoane, in special a huselor.

  1. As dori sa puneti un link pe site-ul dvs. catre magazinul meu, iar in schimb puteti achizitiona produse de la mine din magazin cu o reducere de 20% (la orice produs) atata timp cat aveti link-ul catre magazinul meu. Nu exista un numar limitat de comenzi.

  Activez intr-o nisa de piata in continua dezvoltare deoarece piata telefoanelor mobile este din ce in ce mai dinamica, iar cerintele clientilor sunt tot mai variate.

  Oricine are nevoie de o protectie adecvata in ceea ce priveste smartphone-ul personal. Cu timpul, numarul de produse din magazinul propriu va creste si veti avea posibilitatea sa achizitionati accesorii de calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

  2. Mai mult decat atat, daca adaugati link catre magazinul meu, voi gazdui si eu link catre site-ul dvs pe unul din domeniile urmatoare:

  http://stepsintherightsdirection.com/ sau http://learningtocare.net/

  Ambele site-uri au PR4. Avantajele unui link pe un site ce are page rank 4 este acela ca motoarele de cautare (google, yahoo, etc) ridica importanta respectivului site in cautari (veti urca pe primele pagini ale motoarelor de cautare)

  Sunt interesat si de guest-posturi daca doriti asta!

  Cu stima si interes,

  Ciprian Miron

  (v-as ruga sa trimiteti mail de confirmare pe office@mobisimo.ro daca doriti schimbul)

  www.mobisimo.ro

  That’s bellissimo

  RăspundețiȘtergere
 3. D-le Ciprian, vă mulțumesc pentru interesul acordat acestui blog. Ceea ce îmi propuneți nu e în principiu o idee rea (probabil că e chiar bună), dar nu e în concordanță cu ceea ce mi-am propus eu deocamdată.

  În ceea ce privește piața telefoanelor mobile, pot să menționez că nu am cumpărat până acum niciun telefon. Totuși posed două astfel de aparate (destul de vechi, dar funcționale); la unul din ele a renunțat soția mea, la celălalt sora mea.

  În ceea ce privește cititorii, îmi doresc mai ales calitate. Am deja câțiva cititori de calitate. Ca să obțin mai mulți, ar trebui probabil să încerc alte procedee decât creșterea rankului site-ului.

  O să recomand magazinul dvs. unor prieteni care ar fi interesați, dar s-ar putea să îl știe deja.

  Toate cele bune,

  Archie

  RăspundețiȘtergere