vineri, 27 aprilie 2012

48h

Parcă începe să fie mai la modă termenul de 48 de ore decât cel de 24 de ore. Ai 48 de ore să faci nu ştiu ce; sună cumva mai generos şi mai serios decât 24. Îţi lasă timp de reflecţie, deci presupune responsabilitate în plus. 48 de ore e un termen pentru oamenii maturi.

Am remarcat pe rafturile unui magazin o grămadă de antiperspirante feminine, care garantează prospeţime timp de 48 de ore. Bănuiesc că ingredientul magic al lor este aluminiul; toate antiperspirantele acestea straşnice, din câte am constatat, conţin câte o sare de aluminiu. Poate mă înşel, chimia a fost o materie pe care am detestat-o fără regrete.
Oare ce fel de femeie nu se spală sub braţ vreme de 48 de ore, făcând necesară existenţa acestor produse? Probabil că bântuie pe la noi foarte multe cucoane de esenţă tare, alpiniste, lunetiste ori aşa ceva, care se dau sub braţ cu un antiperspirant în formă de grenadă, garantat 48.

2 comentarii:

  1. phh...uite ca expertii care au conceput reclama au reusit. te-au facut sa crezi ca cele care folosesc deodorantul ala sunt neaparat atlete, alpiniste etc :)
    in fine, sa zicem ca prin mijloacele de transport in comun se mai gasesc duamne care ar fi trebuit sa fi folosit acel deodorant.

    pe mine ma distreaza destul de tare lupta producatorilor de hartie igienica pentru a vinde mai mult. si aici nu ma refer la reclamle in care o fatuca draguta se zbenguie intr-un norisor zewa, ci numarul de straturi in care e deja impaturita hartia. mai mai mira ca nu se lauda aproape deloc ca hartia igienica e parfumata.

    RăspundețiȘtergere
  2. E adevărat că unul din cele mai oribile mirosuri e mirosul de om. Un om care nu s-a spălat de o lună miroase mult mai urât ca un urs care nu s-a spălat niciodată. Mă întreb de ce suntem atât de intoleranţi cu semenii noştri.

    RăspundețiȘtergere