joi, 5 mai 2011

Gigi şi Max

Nevoia de comuniune şi nevoia de solipsism îşi vor găsi o rezolvare spectaculoasă în viitorul apropiat. Va fi ceva mai tare ca faza cu "un singur trup". Va fi un singur creier.
Electricieni specializaţi se vor ocupa cu sudarea creierelor care se iubesc într-unul singur.

Din aproape în aproape, prin iubire şi agresiune se vor forma mai multe supercreiere. Primele creiere individuale care vor dispărea vor fi cele feminine, pentru că - nu-i aşa ? - creierele vor să aibă multe femei şi maşini ( maşinile pot fi şi de epocă, femeile, în general, nu ).
În urma unui conflict global supercreierele vor colapsa exploziv într-un singur meta-para-extra-mega-super-etc-creier, pe care îl cheamă Max ( din cauză că este maxim ).

În afară de Max va mai rămâne pe pământ un singur tip, mascul, total neinteresant, de nivel mediu spre inferior, mai prostalău, pe nume Gigi.
Max este incredibil de inteligent, meta-inteligent, dar plin de conflicte interioare de tip "meta" şi etice. Gigi nu are niciun conflict interior.

Max vrea să îl integreze pe Gigi şi să rămână astfel singurul creier planetar (deşi se îndoieşte groaznic de ceea ce vrea).
Gigi vrea doar să îl f... pe Max, din cauză că este dominat de instincte, iar Max este singura fiinţă omenească de pe pământ în afară de el (de fapt singura fiinţă vie suficient de mare, pentru că în urma conflictelor globale a dispărut toată fauna şi flora, rămânând doar nişte microbi).

Care va fi deznodământul acestui confruntări supreme ? Poate că e mai necunoscut decât hazardul şi, oricum ai paria, pariezi greşit.

8 comentarii:

  1. Gigi nu poate fi microb pentru ca are o signura dorinta: sa-l f... pe Max. Or microbii nu cred ca au dorintele astea, ei neavand nevoie sa se f...

    RăspundețiȘtergere
  2. Deznodamantul? Gigi il va f... pe Max, intr-un moment de neatentie al acestuia, cauzat, in principal de unul dintre conflictele sale interioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Archaeopteryx6 mai 2011 la 05:28

    @Hâc, tu cu cine ţii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hook tine cu Steaua inca din vremea cand piratii se imbracau in ros-albastru si faceau legea in FRF!
    Steagul cu "cap de mort" era arborat la intrarea in stadionul Ghencea pentru ca nimeni nu pleca de acolo pana nu lasa toate punctele puse in joc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbim aici despre Max Hardcore sau...

    RăspundețiȘtergere
  6. O, dar asta e literatura foarte grea pentru nivelul meu. De asemenea cred ca e ceva subliminal in scrierea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să ştii că ai dreptate cu subliminalul, când recitesc mă cam ia cu ameţeală.

      Ștergere